Tuntikuvaukset

Hip hop

Funky Hallin viileillä hip hop-tunneilla opetellaan mm. old school ja new style hip hopia. Uusimmat mixtapet ja legendaariset biitit saattavat jokaisen hip hopin letkeään maailmaan. Tunneilla treenataan mm. kehonosien isolaatiota, steppejä, grooveja ja freestylea.

Showtanssi

Monipuolisilla showtanssitunneilla opetellaan showtanssin tekniikkaa ja perusteita, kuten painonsiirtoa, piruetteja, hyppyjä ja jalanheittoja. Jokaisella tunnilla tehdään myös mukaansatempaavia tanssisarjoja, joissa kaikki pääsevät varmasti nauttimaan tanssimisesta!

Paritanssikurssit

Kizomba

Opetellaan perusteet Angolasta maailmalle levinneeseen sensuelliin kizombaan, joka toimii vaikka illan viimeisenä hitaana ;) Muodollisesti yksinkertaisten perusaskelten lisäksi haetaan tanssiin ja askeleisiin sitä syvyyttä ja vahvuutta, mikä tekee kizombasta rentouttavan rytmisen tanssin. Opetellaan läsnäoloa, hyvää parityöskentelyä ja yhteistä liikkumista vahvasti musiikkia kuunnellen. Tällä tunnilla päivän huolet unohtuu!

Parisalsa

Tutustutaan vauhdikkaaseen ja leikittelevään kuubalaiseen parisalsaan. Opetellaan perusaskeleet ja muutama kiva peruskuvio, jolla pääsee mukavasti alkuun salsan tanssimisessa. Tutustutaan viennin ja seuraamisen ydinasioihin ja haetaan tanssille tyypillistä vartalonkäyttöä. Nautitaan musiikista ja fiilistellään!

Lastentanssi

Funky Hallin Hip'n'Hop lastentanssitunneilla tutustutaan erilaisiin tanssilajeihin leikkien, harjoitusten ja tanssisarjojen kautta. Harjoitukset kehittävät mm. musikaalisuutta, rytmitajua, koordinaatiokykyä, ilmaisua, ryhmä- ja parityöskentelytaitoja sekä lisää liikkuvuutta. Tarkoituksena on, että tanssinoppimisen ohella kaikilla on mukavaa. Tanssitunnin alkuosa koostuu alkurutiinista ja lämmittelystä. Keskiosassa siirrytään rytmiharjoituksiin ja moninaisiin harjoituksiin, jotka kehittävät niin tanssiteknisiä kuin sosiaalisia taitoja sekä tuetaan lapsen luontaista luovuutta. Loppuosa tunnista käyteään tanssisarjan harjoitteluun ja loppurahoittumiseen. 

Waacking / girlstyle

Waacking on 70-luvulla syntynyt katutanssilaji, jolle ominaista ovat nopeat käsiliikkeet ja pyörähdykset, sekä naiselliset poseeraukset ja kävelyt. Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa, tehdään tanssisarjoja ja freestylea, sekä hankitaan itseluottamusta omaan tanssiin ja ilmaisuun.

Soolosalsa

Lähdetään liikkeelle alkeista ja edetään ryhmän mukaan. Lämmitellään ja haetaan salsalle tyypillistä kehonkäyttöä erilaisten harjoitteiden avulla. Rakennetaan tanssisarja, jossa harjoitellaan perusaskelia, niiden variaatioita sekä myöhemmin myös stailausta ja ilmaisua. Voidaan maustaa tunteja ripauksella bachataa ym. lattareita. Tanssitaan ja nautitaan!

Latin fusion

Tällä tunnilla tanssitaan lattarirytmeihin ja pidetään hauskaa! Koreografiossa yhdistetään lattareita muihin lajeihin, mutta lähtökohtana on perinteiset kuubalaiset ja latinalaiset tanssit kuten cha cha, salsa ja rumba.

Latin choreo

Tehdään erilaisia tanssia kehittäviä harjoitteita ja harjoitellaan koreografiaa. Keskitytään oman tanssillisuuden kehittämiseen ja vahvistamiseen: salsalle tyypilliseen vartalonkäyttöön, tekniikkaan, musiikin tulkintaan ja ilmaisuun. Opetellaan askelsarjoja, joista muotoillaan esitettäväksi toimiva koreografia. Tunti on suunnattu jo tanssia harrastaneille.

Discotanssi

Disco dance on vauhdikas tanssilaji, joka muistuttaa aerobicin ja voimistelun yhdistelmää. Disco sisältää paljon nopeita jalka- ja käsiliikkeitä, piruetteja, hyppyjä ja jalanheittoja. Discotunnit ovat hauskoja ja hikisiä!

Lyrical hip hop

Tällä hip hop-tunnilla rakennetaan tanssisarjoja, joissa korostuu biitin nyanssit ja lyriikat. Jokaisella tunnilla tehdään myös musikaalisuus- ja freestyle-harjoitteita. Tunti on suunnattu aiemmin hip hoppia harrastaneille.

Urban jazz

Jazztanssia katutanssivivahteilla! Urban jazz on rytmikäs tanssitunti, jolla erilaiset askelikot, hypyt, piruetit ja isolaatiot yhdistyvät tekniikka- ja tanssisarjoiksi. Urban jazz tunti on tarkoitettu aiemmin tanssia harrastaneille.

Nykytanssi

Funky Hallin nykytanssitunneilla keskitytään kehoystävälliseen liikkumistapaan, tehdään tanssisarjoja sekä lähestytään tanssia myös improvisaation keinoin. Tällä tunnilla pääsee luovuus liikkeelle.

Voguing

tulossa

Twerk / dancehall

tulossa