Tuntikuvaukset

Hip hop

Funky Hallin viileillä hip hop-tunneilla opetellaan mm. old school ja new style hip hopia. Uusimmat mixtapet ja legendaariset biitit saattavat jokaisen hip hopin letkeään maailmaan. Tunneilla treenataan mm. kehonosien isolaatiota, steppejä, grooveja ja freestylea.

Kehonhuolto

Tunnilla pidetään omasta kehosta huolta harjoituksilla jotka kehittävät sekä fyysisiä taitoja että läsnäoloa omassa kehossa. Lihastasapainoa, liikkuvuutta ja henkistä hyvinvointia lisäävät kehonhuoltotunnit sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille, koska harjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen ja arvostaen. Heini-Marian kehonhuolto tiistaisin perustuuu hathajoogaan, mutta ottaa vaikutteita myös muista kehonhuoltomenetelmistä.

Showtanssi

Monipuolisilla showtanssitunneilla opetellaan showtanssin tekniikkaa ja perusteita, kuten painonsiirtoa, piruetteja, hyppyjä ja jalanheittoja. Jokaisella tunnilla tehdään myös mukaansatempaavia tanssisarjoja, joissa kaikki pääsevät varmasti nauttimaan tanssimisesta!

Latino show

Latino show yhdistää erilaisia showtanssitekniikoita ja -elementtejä Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tanssilajeihin ja niistä kehittyneisiin tämän päivän tyyleihin. Alkeet-tunti sopii hyvin myös henkilöille, joilla ei ole ollenkaan tanssikokemusta.

Lastentanssi

Funky Hallin Hip'n'Hop lastentanssitunneilla tutustutaan erilaisiin tanssilajeihin leikkien, harjoitusten ja tanssisarjojen kautta. Harjoitukset kehittävät mm. musikaalisuutta, rytmitajua, koordinaatiokykyä, ilmaisua, ryhmä- ja parityöskentelytaitoja sekä lisää liikkuvuutta. Tarkoituksena on, että tanssinoppimisen ohella kaikilla on mukavaa. Tanssitunnin alkuosa koostuu alkurutiinista ja lämmittelystä. Keskiosassa siirrytään rytmiharjoituksiin ja moninaisiin harjoituksiin, jotka kehittävät niin tanssiteknisiä kuin sosiaalisia taitoja sekä tuetaan lapsen luontaista luovuutta. Loppuosa tunnista käyteään tanssisarjan harjoitteluun ja loppurahoittumiseen. 

Lyrical hip hop

Tällä hip hop-tunnilla rakennetaan tanssisarjoja, joissa korostuu biitin nyanssit ja lyriikat. Jokaisella tunnilla tehdään myös musikaalisuus- ja freestyle-harjoitteita. Tunti on suunnattu aiemmin hip hoppia harrastaneille.

Waacking 

Waacking on 70-luvulla syntynyt katutanssilaji, jolle ominaista ovat nopeat käsiliikkeet ja pyörähdykset, sekä naiselliset poseeraukset ja kävelyt. Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa, tehdään tanssisarjoja ja freestylea, sekä hankitaan itseluottamusta omaan tanssiin ja ilmaisuun.

Urban jazz

Jazztanssia katutanssivivahteilla! Urban jazz on rytmikäs tanssitunti, jolla erilaiset askelikot, hypyt, piruetit ja isolaatiot yhdistyvät tekniikka- ja tanssisarjoiksi. Urban jazz tunti on tarkoitettu aiemmin tanssia harrastaneille.

Voguing

tulossa

House

Housetunneilla opetellaan lajille tyypillistä nopeaa jalkatyöskentelyä yhdistettynä sujuvaan vartalon liikkeeseen. Tunneilla tehdään myös freestyleharjoituksia. Funky Hallin housetunnit on suunnattu muita katutanssilajeja jo harrastaneille.

Contemporary

Esittely tulossa

Discotanssi

Disco dance on vauhdikas tanssilaji, joka muistuttaa aerobicin ja voimistelun yhdistelmää. Disco sisältää paljon nopeita jalka- ja käsiliikkeitä, piruetteja, hyppyjä ja jalanheittoja. Discotunnit ovat hauskoja ja hikisiä!

Funky Workout

Funky Workout on tanssillinen ryhmäliikuntatunti, jossa kehitetään lihaskuntoa, tasapainoa sekä tanssillisen treenin että perinteisemmän lihaskuntotreenin avulla. Treeniohjelma pysyy samana n. kk ajan, jonka jälkeen rakennetaan uusi ohjelma biisi kerrallaan. Ryhmä ei tee esitystä kevätnäytökseen. Tervetuloa hikoilemaan!

Nykytanssi

Funky Hallin nykytanssitunneilla keskitytään kehoystävälliseen liikkumistapaan, tehdään tanssisarjoja sekä lähestytään tanssia myös improvisaation keinoin. Tällä tunnilla pääsee luovuus liikkeelle.

Lihaskunto

Lihaskuntotunti sisältää sykettä kohottavan alkulämmittelyn ja lihaskuntotreenin kehonpainoa käyttäen sekä lyhyen loppuverryttelyn/venyttelyn. Luvassa monipuolista treeniä koko keholle.