Tasoryhmät

Alkeet 1 - 0-1 vuotta tanssikokemusta

Alkeet 2 - 0-2 vuotta tanssikokemusta

Avoin taso - sopii kaikille

Yksi taso - yli 2 vuotta tanssikokemusta

Jatko 1 - yli 2 vuotta tanssikokemusta ko. lajista (aikuisten ja lasten ryhmissä 1 vuosi)

Jatko 2 - Yli 5 vuotta tanssikokemusta ko. lajista

Jos et ole aiemmin harrastanut tanssia, käy ensin tutustumassa alkeet 1-ryhmiin. Opettajat ohjaavat sinut toiseen tasoryhmään, jos yhdessä koette, että tarvitset enemmän haastetta. Kun siirryt seuraavalle taitotasolle, muistathan, että oletuksena on, että edellisen tason tanssitekniset asiat ovat sinulla jo hallussa. Näin varmistamme turvallisen treenin ja omalle taitotasolle sopivan tanssitunnin kaikille.

Tason 1-ryhmissä treenataan lajikohtaista perustekniikka aloittelijoille sopivalla tahdilla. 1-tason ryhmiiin voi tulla aloittamaan tanssiharrastuksen tai treenaamaan perustekniikkaa, vaikka tanssitaustaa olisikin jo jonkin verran.

Tason 2-ryhmään voit tulla, jos...
...sinulla on jo kokemusta ko. tanssilajista ja perusasiat ovat hallussa. Olet valmis siirtymään haastavampiin tekniikka- ja improvisaatioharjoituksiin sekä tanssisarjoihin.

Tason 3-ryhmään voit tulla, jos...
...sinulla on vähintään viiden vuoden kokemusta ko. lajista ja olet edistynyt harrastaja.

Avoin- ryhmään voi tulla kuka vain. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita, koska tunneilla mennään oman taidon ja fiiliksen mukaan eteenpäin.

Yksi taso - ryhmään voit tulla, jos...
...sinulla on jo kahden vuoden tanssitausta jostain tanssilajista.
...sinulla ei ole vielä kertynyt kahden vuoden tanssitaustaa, mutta olet motivoitunut ja haluat haastaa itseäsi uuden lajin parissa.