Oppilasnäytökset

Joulunäytökset Raahesalissa ti 18.12.2018 klo 17.00 ja 19.00

Liput Raahesalin lipunmyynnistä. Liput tulevat myyntiin marraskuussa 2018. Liput 10€, Tuplalippu 17€.

Tervetuloa!

Näytöksen käsiohjelma löytyy vain sähköisessä muodossa. Voit ladata käsiohjelman tästä joulukuun aikana.

Harjoitusaikataulut ma 17.12 ja ti 18.12.2018

Näytösten ryhmäjaot

1. näytös 17.00

3-4-v / Sanna
5-6-v / Sanna
10-14-v hip hop / Milja
10-14-v show jatko 1 / Jaana
Aikuisten latin show 1
Voguing / Jutta
Hip hop jatko 2 / Jutta
Lyrical hip hop jatko 1 / H-M
Disco jatko 1 / H-M
Contemporary / Heidi
Hip hop EK junnut/aikuiset
Show EK lapset/junnut
Adults2 muodostelma


2. näytös 19.00
7-9-v disco / Jaana
7-9-v hoppi / Jaana
10-14-v street styles / Heini ja Noona
10-14-v latin show / Sanna
Aikuisten latin show 2
Waacking / Jutta
Show jatko aikuiset / H-M
Lyrical hip hop jatko 2 / Heidi
Urban jazz / H-M
House / Heidi
Hip hop EK junnut/aikuiset
Show EK lapset/junnut
Adults2 muodostelma

Vaatelistaus tanssijoille
syksy 2018

LAPSET:

3-4-v: 
Valkoista housut+paita. Huivit tulevat Funky Hallilta. Pitkät hiukset kiinni kahdelle saparolle ylös, jotka letitetään ja laitetaan "nutturoille". Tanssimme avojaloin.

5-6-v:
Mahdollisimman yksiväristä vaatetta, housut + paita, pyyhe rullalla niskassa. Tanssimme avojaloin. Pitkät hiukset kiinni ponskarille ylös. Saa krepata/kihartaa.

7-9-v hip hop:
Omat tennarit/ lenkkarit (värillä ei väliä), joko musta t-paita & värikkäät housut TAI värikäs paita ja mustat / tummat housut. Hiukset kiinni.

7-9-v show:
Maanläheiset värit, paljaat varpaat ja Funkyltä lainattu vaate. Peikon sotkutukka siten ettei mene silmille/ haittaa tanssia.

JUNNUT:

Hip hop jatko 1:

Street styles:
Housessa pitkä paitapusero (esimerkkikuvat keskustelussa), mustat legginsit, kengät ja esim. kenkälaatikosta tehty lahjapaketti. Alle hopeaa, mustaa, harmaata glitteriä (voguing)
Hiukset kiinni.

Show ja disco jatko:
Hame Funkyltä, musta tai harmaa t-paita, mustat leggarit, paljaat varpaat. Hiukset kiinni.

Latino show:
mustat legginssit /trikoot, musta hihaton toppi, johon ommellaan hapsuiksi leikattu trikookangas. Värit ovat tanssijoiden tiedossa. Trikookankaan (50cm riittää varmasti, maksaa alle 6€) saa Raahen Löytöpalasta. Tanssimme avojaloin. Hiukset ylös ponskarille krepattuna / kiharrettuna.

YLI 13-V JA AIKUISET:

Waacking:
Vaaleanpunaista/pinkkiä yläosassa ja musta alaosa (siistit vaatteet). Valkoiset kengät.
Maski: Normi lavameikki ( varjostukset silmiin,ripsari,siistit kulmat,aurinkopuuteri/poskipuna,punaiset huulet) ja hiukset tiukalla ja siistillä alaponnarilla

Lyrical hip hop 1 / H-M:
Väreinä tummanharmaa, punainen ja valkoinen. Mielellään valkoiset kengät. Lavameikki, kirkkaanpunainen huulipuna. Hiukset kiinni.

Lyrical hip hop 2:

Disco:
Mustat urheiluhousut, paljettitoppi / kangas Funkylta. Glitteriä ja strasseja oman värin mukaan. Oman paidan värinen huulipuna. Hiukset kiinni.

Aikuisten show:
Musta pohja asulle, Funkylta loput oman värin mukaan. Poskiin taistelumaalaukset omalla värillä (sininen tai punainen) ja irokeesikampaus.

Voguing:
Punaista, valkoista ja mustaa vaatetta (hienoja vaatteita) ja kultaisia koruja/koristeita.
Maski:Hiukset tiukalla ja siistillä ponnarilla alhaalla. Muuten normi lavameikki (varjostukset silmiin,ripsari,siistit kulmat,aurinkopuuteri, omien huulten väristä huulipunaa) mutta poskipunaa nukkemaisetsi poskenpäihin

Hip hop jatko 2:
Muuten mustaa ja valkoista vaatetusta mutta joku vaatekappale värikäs (punainen,oranssi tai keltainen). Kengät joko mustat tai valkoiset.
Maski: Normi esitysmeikki (varjostukset silmiin, ripsari, siistit kulmat, aurinkopuuteri/poskipuna ja huulten väristä huulipunaa) ja hiukset kiinni niin ettei tule silmille

Latino show alkeet:
Musta pitkä hame, punainen paita. Hiukset kiinni nutturalle ja punainen ruusu vasemmalle puolelle alas kiinni. Saa soveltaa hiusten mallin ja pituuden mukaan. Tanssimme avojaloin. Peruslavameikki, punaiset huulet.

Latino show jatko:
musta pitkä hame, joka edestä auki. Alla mustat läpinäkyvät legginssit ja mustat shortsit/mikrot). Tanssimme avojaloin. Musta tiukka yläosa, ¾ hihoilla. Hiukset osaksi kiinni, niin etteivät mene silmille. Saa kihartaa. Peruslavameikki, tummat huulet (luumu/musta).

Urban jazz:
Väreinä musta, tummanharmaa ja vihreän eri sävyt. Mustat huulet. Mikäli mahdollista, "sotkettu" iho ja hiukset. Hiukset saa olla myös samalla kampauksella kuin showtanssissa.

Contemporary:

House: